კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტში უწყვეტი განათლების სამსახურის TEMPUS-ის პროექტის CruiseT-ისა და ბიზნესის ფაკულტეტის ტურიზმის რეგიონული განვითარების ცენტრის ფარგლებში სამდღიანი ტრენინგ კურსი" /> კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტში უწყვეტი განათლების სამსახურის TEMPUS-ის პროექტის CruiseT-ისა და ბიზნესის ფაკულტეტის ტურიზმის რეგიონული განვითარების ცენტრის ფარგლებში სამდღიანი ტრენინგ კურსი" /> კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტში უწყვეტი განათლების სამსახურის TEMPUS-ის პროექტის CruiseT-ისა და ბიზნესის ფაკულტეტის ტურიზმის რეგიონული განვითარების ცენტრის ფარგლებში სამდღიანი ტრენინგ კურსი">
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტში უწყვეტი განათლების სამსახურის TEMPUS-ის პროექტის CruiseT-ისა და ბიზნესის ფაკულტეტის ტურიზმის რეგიონული განვითარების ცენტრის ფარგლებში სამდღიანი ტრენინგ კურსი ,,კვების პროდუქტებისა და სასმელების ხარისხის მართვა ტურიზმში” ტარდება.
კურსი ტურიზმის დარგში მომუშავე სპეციალისტების, სასტუმროებში, რესტორნებსა და სურსათით რეალიზაციის ქსელებში დასაქმებულთათვისაა გათვალისწინებული.
ტრენინგ კურსი დაინტერესებულ პირებსა თუ ტურიზმის სფეროში დასაქმებულ პერსონალს ინფორმაციას მიაწვდის კვებისა და სასმელების უვნებლობის, ხარისხის კრიტერიუმებისა და ცალკეული სასაქონლო ჯგუფისთვის შენახვის პირობების დაცვის შესახებ.
კურსს კსუ-ს ასოცირებული პროფესორი ლია ბერიკაშვილი უძღვება.
6 მარტს ტრენინგის მსმენელებს ორენოვანი საუნივერსიტეტო სერტიფიკატები გადაეცემათ.
ადრესატი
თქვენი სახელი
ელ-ფოსტა
თემა
შეტყობინება