კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტებმა ენოლოგიის სასწავლო დისციპლინის ფარგლებში - შპს ღვინის ლაბორატორიაში, პრაქტიკული კომპონენტის გაუმჯობესების მიზ" /> კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტებმა ენოლოგიის სასწავლო დისციპლინის ფარგლებში - შპს ღვინის ლაბორატორიაში, პრაქტიკული კომპონენტის გაუმჯობესების მიზ" /> კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტებმა ენოლოგიის სასწავლო დისციპლინის ფარგლებში - შპს ღვინის ლაბორატორიაში, პრაქტიკული კომპონენტის გაუმჯობესების მიზ">
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტებმა ენოლოგიის სასწავლო დისციპლინის ფარგლებში - შპს ღვინის ლაბორატორიაში, პრაქტიკული კომპონენტის გაუმჯობესების მიზნით, სასწავლო ფორმატის ყოველკვირეული შეხვედრები დაიწყეს.
ღვინის ტიტრული მჟავიანობა, შაქრიანობა, ღვინოში გოგირდის შემცველობა, მქროლავების განსაზღვრა, PH-ი - ეს იმ სტანდარტული ანალიზების არასრული ჩამონათვალია, რომელსაც ღვინის ლაბორატორია ახორციელებს.
მაგისტრანტებს საშუალება ჰქონდათ თავად მიეღოთ მონაწილეობა ანალიზების ჩატარებაში და პროცესის ტექნიკურ ნაწილს გასცნობოდნენ.
ამ ტიპის პრაქტიკული მეცადინეობები სამაგისტრო პროგრამის სტუდენტებში საინტერესო სასწავლო პროცესსა და თეორიული ცოდნის სრულყოფას უწყობს ხელს.
ადრესატი
თქვენი სახელი
ელ-ფოსტა
თემა
შეტყობინება