კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის უწყვეტი განათლების სამსახური TEMPUS-ის პროექტის SSRULLI -ის ფარგლებში 14-19 დეკემბერს სასერტიფიკატო კურსს - ,,ღვინო და ღვინის კულტურა” – ატარებს;
" /> კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის უწყვეტი განათლების სამსახური TEMPUS-ის პროექტის SSRULLI -ის ფარგლებში 14-19 დეკემბერს სასერტიფიკატო კურსს - ,,ღვინო და ღვინის კულტურა” – ატარებს; " /> კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის უწყვეტი განათლების სამსახური TEMPUS-ის პროექტის SSRULLI -ის ფარგლებში 14-19 დეკემბერს სასერტიფიკატო კურსს - ,,ღვინო და ღვინის კულტურა” – ატარებს; ">კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის უწყვეტი განათლების სამსახური TEMPUS-ის პროექტის SSRULLI -ის ფარგლებში 14-19 დეკემბერს სასერტიფიკატო კურსს - ,,ღვინო და ღვინის კულტურა” – ატარებს;
კურსი გათვალისწინებულია მეღვინეობის დარგში მომუშავე სპეციალისტებისათვის, ღვინის ინდუსტრიით და ტურიზმით დაინტერესებული პირთათვის. ტრენინგ-პროგრამის მსმენელები დეტალურად გაეცნობიან ღვინის ტიპებს, არომატებსა და მისი აღქმის ზღვრებს:
• რა არის ღვინო და ღვინის ტიპები;
• ღვინის არომატები და მისი აღქმის ზღვრები;
• ღვინის ზადი;
• ღვინისა და საჭმლის შეხამება, ღვინის სერვისი;
• ღვინის ტურიზმი;
• ღვინის მარკეტინგი.
პროგრამა 6 დღეზეა გადანაწილებული, ტრენინგების პირველ ნაწილს კსუ-ს კანცლერის მოადგილე ქეთევან ჯურხაძე უძღვება, დასკვნით ნაწილს კი კსუ-ს ბიზნესის ფაკულტეტის ხარისხის უზრუნველყოფის სამსახურის ხელმძღვანელი – კახაბერ ჯაყელი ჩაატარებს.
ტრენინგ-პროგრამაზე 27 მსურველია დარეგისტრებული, მათ უმრავლესობას მეღვინეობის მიმართულებით ცოდნა და პრაქტიკული გამოცდილება აქვს, თუმცა კურსს ახალგაზრდა, თემით დაინტერესებული მსმენელებიც ესწრებიან.
ღვინის ზადი, ღვინისა და საჭმლის შეხამება, ბიოდინამიური და ნატურალური ღვინოები, – თეორიული ნაწილის პარალელურად ტრენინგ-კურსი პრაქტიკულ სავარჯიშოებსა და დეგუსტაციის ნაწილსაც მოიცავს, რაც მსმენელებში დამატებითი უნარებისა და ჩვევების დახვეწა-განვითარებას შეუწყობს ხელს.
გარდა უშუალოდ ღვინის ტიპების, მისი შემადგენლობისა და დამზადებისა, ტრენერი ქეთევან ჯურხაძე ვრცლად მიმოიხილავს ღვინის ტურიზმის საკითხებს: როგორ და რა პრინციპით უნდა დაიგეგმოს ღვინის ტური, რა სერვისები უნდა შევთავაზოთ ტურისტს.
19 დეკემბერს ტრენინგ-პროგრამაზე კახაბერ ჯაყელი მსმენელებთან ღვინის სამომხმარებლო კულტურასა და მის მარკეტინგზე ისაუბრებს. 19 დეკემბერს კურსის მონაწილეების სერტიფიკატებით დაჯილდოება იგეგმება.
ადრესატი
თქვენი სახელი
ელ-ფოსტა
თემა
შეტყობინება