26 აპრილს, 12:00 საათზე, კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტის მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტის ორგანიზებით, გაიმართება ტრენინგი თემაზე: „სურსათის უვნებლობა ღვინის წარმოებაში, HACCP-ი და წინასწარი მოსამზადებელი სამუშაოები“.
ტრენინგი მომზადებულია გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანოზაცია (FAO)-ს ესპანელი კონსულტანტის - სილვია ბურუეზოსა და OIV-ის მასალებზე დაყრდნობით.
ტრენერი: თამარ ოთხმეზური - აგრონომიისა და ექსტენციის სპეციალისტი, გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანიზაცია.
დამსწრე სტუდენტებს გადაეცემათ სერტიფიკატები.
ადრესატი
თქვენი სახელი
ელ-ფოსტა
თემა
შეტყობინება